Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Digital post

undefined

Ønsker du at klage over en afgørelse fra fx SKAT, kan du benytte vores klageformular. Har du nye dokumenter til en sag, kan du benytte formularen "Indsend nye dokumenter".

Du kan trygt bruge vores to formularer til at indsende en klage eller indsende nye dokumenter til en eksisterende sag, da kommunikationen er krypteret. Du har adgang til formularerne via dette link.

Beskeder med personfølsomme oplysninger

Vil du sende beskeder til Skatteankestyrelsen, skal du skrive fra den Digitale Postkasse. Det sikrer, at din henvendelse ikke kan læses af andre end modtageren, hvis den indeholder personfølsomme oplysninger.

Den Digitale Postkasse, borgere: www.borger.dk

Den Digitale Postkasse, virksomheder: www.virk.dk

Digital post fra Skatteankestyrelsen

Du vil som udgangspunkt modtage alle informationer om din klagesag i din digitale postkasse på borger.dk, hvis du er privatperson eller på virk.dk, hvis det drejer sig om en virksomhed.

Al post fra Skatteankestyrelsen bliver sendt digitalt, med mindre du er fritaget. Er du fritaget fra digital post, vil du fortsat modtage fysiske breve fra os, der holder dig informeret om din sag.

Den 1. november 2014 blev det obligatorisk at modtage digital post for borgere, der ikke har fået fritagelse. Det har været obligatorisk for virksomheder at modtage digital post siden den 1. november 2013. Formålet med digital post er at effektivisere forsendelse af post mellem offentlige myndigheder og virksomheder og private postmodtagere. Det betyder bedre service, lavere belastning af miljøet og færre udgifter til porto.

Du kan læse mere om digital post på borger.dk og virk.dk

Skatteankestyrelsens mailadresse

Vi anbefaler, at du sender beskeder til Skatteankestyrelsen fra den Digitale Postkasse. Det sikrer, at din henvendelse ikke kan læses af andre end modtageren.

Hvis du vil kontakte Skatteankestyrelsen om generelle spørgsmål, der ikke vedrører en konkret sag, kan du skrive til vores mailadresse