Rigsrevisionens undersøgelse af Skatteankestyrelsens produktivitet og sagsbehandlingstid

14-12-2016
Nyhed

Statsrevisorerne har fremlagt Rigsrevisionens undersøgelse af Skatteankestyrelsens produktivitet og sagsbehandlingstid mv.

Du kan læse beretningen på Rigsrevisionens hjemmeside.

Direktør Anette Hummelshøj udtaler: ”Jeg er enig i Rigsrevisionens kritik af styrelsens sagsbehandlingstider. De er alt, alt for lange, og det er slet ikke rimeligt for den enkelte klager. Til gengæld glæder jeg mig over, at Rigsrevisionens beretning viser, at selve vores sagsbehandling er i orden”.

”Kort tid efter, at Skatteankestyrelsen i 2014 blev oprettet, fik vi helt ekstraordinært tilført flere tusinde ekstra sager, og det er det, der er baggrunden for de udfordringer, vi står med i dag: For at løse de ekstra sager var vi nødt til at ansætte mange nye medarbejdere. Samtidig havde vi fået som opgave af Folketinget at løfte kvaliteten og sikre en ensartet sagsbehandling, og dette dobbelte pres på at sikre, at klagerne får den rigtige afgørelse, har taget mange ressourcer for os. Vi er bestemt på rette spor for at løse udfordringerne, men der er desværre ikke nogen hurtig løsning på dem. Det er det lange seje træk.”

For pressehenvendelser kontakt kommunikationschef Lasse Krogh Bohse, eller tlf: 33 76 02 25